ALĂTURAȚI-VĂ NOUĂ ÎN CĂUTAREA FRIPTURII PERFECTE

BUCĂTARIA NOASTRĂ ESTE DESCHISĂ ȘI MENIUL LA FEL!
În 2010, am lansat OSHO, un restaurant de fripturi la cele mai înalte standarde internaționale în inima Bucureștiului. Situat convenabil într-unul dintre cele mai frumoase și pline de viață cartiere ale orașului, Primaverii, oferă o evadare unică din cotidian.
Decorul nostru șic, dar confortabil, combinat cu aroma apetisantă a fripturilor perfecte creează o atmosferă culinară de neegalat în București.
Am crescut împreună cu clienții noștri, zi de zi, friptură după friptură. Împreună, am gustat probabil cea mai mare varietate de carne de vită din oraș. Am descoperit gustul fiecărei bucăți de calitate superioară și modul în care marmorarea adecvată și maturarea cu răbdare transformă fiecare mușcătură într-o experiență apetisantă.
Încă de la început, meniul nostru a fost modular, iar tu, dragul nostru client, ai avut libertatea de a alege. Preferințele tale s-au întâlnit cu porțiile recomandate de noi și, împreună, am conturat meniul. Acum, servim cu mândrie noii veniți și clientela apropiată a casei: cunoscătorii care se simt ca acasă atunci când vin aici în fiecare zi și cer același fel de mâncare la aceeași masă.
Povestea cărnii

LUĂM CARNEA ÎN SERIOS
Știm de unde provine – Australia, America de Nord sau de Sud, Noua Zeelandă sau Japonia. Cunoaștem vârsta animalului, locul în care a fost sacrificat și ce a mâncat în fiecare zi. Nu numai asta, dar știm și anotimpul în care a fost sacrificat, primăvara fiind cea mai bună, deoarece animalul nu s-a mișcat prea mult, iar carnea este suculentă și fragedă.
Ribeye sau file? Kobe sau Black Angus? Jersey steak, Tomahawk, Porterhouse sau T-bone? Orice ați alege, fiți siguri: va fi cea mai bună friptură din oraș. Tăiată cu grijă, maturată corespunzător și gătită cu respect. Fără sosuri puternice, fără dulcețuri inutile, care să-I acopere gustul, doar carne. Carne gătită corect.
Credem că fripturile excelente încep cu cele mai bune ingrediente. Ne aprovizionăm cu carne de vită de la ferme de cea mai bună calitate, asigurându-ne că fiecare bucată este proaspătă, fragedă și aromată.
FRIPTURA PERFECTĂ VINE LA CEI CARE AȘTEAPTĂ
Noi credem că o friptură excepțională începe cu mult înainte de a ajunge în farfuria dumneavoastră. Secretul fripturilor OSHO este maturarea. O bucată de mușchiuleț sau de mușchi de vită, luată de la măcelar și pusă direct pe grătar, nu va avea niciodată gustul, aroma și textura uneia care a trecut printr-un proces complet de maturare.
Principalul motiv pentru maturarea cărnii de vită este de a „îmbunătăți” gustul și frăgezimea.


FRIPTURA PERFECTĂ VINE LA CEI CARE ASTEAPTĂ
Noi credem că o friptură excepțională începe cu mult înainte de a ajunge în farfuria dumneavoastră. Secretul fripturilor OSHO este maturarea. O bucată de mușchiuleț sau de mușchi de vită, luată de la măcelar și pusă direct pe grătar, nu va avea niciodată gustul, aroma și textura uneia care a trecut printr-un proces complet de maturare.
Principalul motiv pentru maturarea cărnii de vită este de a „îmbunătăți” gustul și frăgezimea.

O FRIPTURĂ MATURATĂ CORECT ARE NEVOIE DE UN GRĂTAR PE MĂSURĂ
Acum, după ce carnea a fost maturată, nu mai are nevoie decât de un grătar bun, clasic. Revenind la origini, ne gătim fripturile în mod tradițional: pe cărbuni, cu puțină sare. Și asta e tot!
La OSHO înțelegem că maturarea cărnii de vită este doar jumătate din călătoria către crearea fripturii perfecte. Odată ce carnea de vită a atins gustul maxim și finețea prin procesul nostru expert de maturare, este timpul pentru următorul pas critic: Prăjirea pe grătar.O friptură maturată corect necesită un grătar adecvat pentru a-și scoate în evidență cele mai bune caracteristici și aici strălucește cu adevărat măiestria noastră.
O friptură maturată corect necesită un grătar adecvat pentru a-și scoate în evidență cele mai bune caracteristici și aici strălucește cu adevărat măiestria noastră. Grătarele noastre personalizate sunt proiectate pentru a atinge temperatura ideală pentru fripturi, creând crusta perfectă și păstrând în același timp interiorul suculent și fraged. Folosim grătare de înaltă calitate, cu flacără deschisă, pentru a intensifica aromele naturale ale cărnii, caramelizând exteriorul și etanșând sucurile bogate.
CARNEA ÎN CENTRUL ATENȚIEI
La Osho, ne place carnea. Așa că, atunci când vine vorba de garnituri, le păstrăm proaspete, simple și blânde. Fără gusturi puternice, fără trufe. Garnitura este aici pentru a complimenta regina farfuriei, nu pentru a concura cu ea. O salată proaspătă și cartofi mici prăjiți? Da, vă rog!
Carnea noastră de vită maturată este în centrul atenției, oferind arome îndrăznețe și o frăgezime rafinată care nu are nevoie de nicio distragere a atenției. De aceea filosofia noastră este simplă: atunci când carnea este eroul, garnitura este doar în rol de suport.
Știm că atunci când vine vorba de o masă copioasă, carnea este punctul central. Garniturile noastre joacă un rol secundar, oferind suficientă aromă și textură pentru a amplifica senzațiile culinare, fără a fura lumina reflectoarelor de la friptura perfect maturată și pregătită la grătar de experți.


CARNEA ÎN CENTRUL ATENȚIEI
La Osho, ne place carnea. Așa că, atunci când vine vorba de garnituri, le păstrăm proaspete, simple și blânde. Fără gusturi puternice, fără trufe. Garnitura este aici pentru a complimenta regina farfuriei, nu pentru a concura cu ea. O salată proaspătă și cartofi mici prăjiți? Da, vă rog!
Carnea noastră de vită maturată este în centrul atenției, oferind arome îndrăznețe și o frăgezime rafinată care nu are nevoie de nicio distragere a atenției. De aceea filosofia noastră este simplă: atunci când carnea este eroul, garnitura este doar în rol de suport.
Știm că atunci când vine vorba de o masă copioasă, carnea este punctul central. Garniturile noastre joacă un rol secundar, oferind suficientă aromă și textură pentru a amplifica senzațiile culinare, fără a fura lumina reflectoarelor de la friptura perfect maturată și pregătită la grătar de experți.